Tri ženske, tri zgodbe en oder!

Kaj: Swing, zlata osemdeseta, rock
Kdaj: nedelja, 17.6.2018 od 21.00 do 23.00
Kje: Stari grad Celje
Vstopnina: 12 €

Tokrat bodo iz celjskega gradu odmevali ritmi swinga, zlatih osemdesetih in rocka. Oder bo pokal od plesne navdušenosti in glasbene vznesenosti.

S koncertom se bomo tudi poklonili nedavno preminulemu ustanovitelju orkestra Albertu Zaveršniku.

Zasedba se je že leta 2014 predstavila z novim in svežim pristopom koncertnega preigravanja, s projektom SWING’n’ROLL, s serijo izjemnih nastopov od Ljubljane do Celja. Projekt jih je zaznamoval kot unikatne glasnike večne glasbe s sodobnim orkestralnim pristopom in posebno energijo. Postali so sinonim za odrski “dinamitni”  orkester brez primere. Koncert je bila zgodba emocij,  glasbene izvrstnosti in aranžerske hrabrosti. Bogata scena, briljantni plesalci, vihrave koreografije, vse to je bil začetek zgodbe, ki jo bodo letos poleti nadgradili z glasbenim spektaklom na celjskem gradu, 17. junija 2018.

Vzneseno pričakujejo nov dirigentov zamah, za nov zveneč refren. Čas je za TRI ZGODBE.

Orkester odseva šarm in vokalno prepričljivosti treh pevk, ki so muze novega spektakla. Tri pevke, trije glasbeni slogi, tri življenjske zgodbe;  swing, zlata osemdeseta in rock.

Vsaka je unikum, vsaka s seboj nosi skrivnosti, ljubezni, razočaranja, nepredvidljivosti in glasbeni žar. In njihov mikrofon vse to prenese …

Orkester jim poudari glasbeni izraz, jih dopolni, zazveni kot zazveni le The Moonlighting Orchestra. Zgodbe dobijo energičnost, nostalgijo, romantičnost, eksplozijo z gracioznim plesnim navdušenjem izjemnih plesalk. Pa naj si gre za spogledljiv swing ali bleščičast disco ali kitarsko našpičen rock. Oder poka od plesne navdušenosti in glasbene vznesenosti.

Izjemni glasbeniki bogatih izkušenj danes tvorijo zasedbo, ki je v slovenskem prostoru unikum. Žal pa so ravno v jubilejnem letu zaigrali zadnji akord ustanovitelju orkestra in velikemu glasbeniku Albertu Zaveršniku.  Koncert bo tudi poklon njegovemu delu in ustvarjanju.

Vstopnice so na voljo v TIC Celje.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja