Koncerta je konec, mediji pa so zapisali!

Veseljak.si je zapisal:

"Celjski grad se je zlil z glasbo večih desetletij

Nedeljski koncert 18 - članske slovenske zasedbe The Moonlighting Orchestra na Starem gradu Celje je navdušil zbrano občinstvo.

V nedeljo, 17. junija 2018 je na Starem gradu Celje nastopila 18-članska zasedba The Moonlighting Orchestra, ki je s koncertom proslavila 15. obletnico delovanja in se poklonila nedavno preminulemu ustanovitelju orkestra, Albertu Zaveršniku. Koncert, ki so ga ustvarjalci glasbenega dogodka poimenovali Tri ženske, tri zgodbe, en oder in je bil razprodan že nekaj dni pred nedeljskim dogodkom, je zbrane navdušil z odličnim interpretiranjem treh različnih glasbenih zvrsti: swinga, oldies goldies in rocka.

Člani zasedbe so s koncertom  upravičili sloves dinamičnega orkestra brez primere,  ki je v slovenskem prostoru unikum. Potrdili so, da so glasniki večne glasbe s sodobnim orkestralnim pristopom in da v svoje nastope vnašajo posebno energijo. Na odru je bilo čutiti, poleg glasbene vznesenosti, tudi prav posebno plesno energijo. Koncert, ki so ga zaznamovale bogata scena, odlični plesalci ter temperamentne plesne koreografije, je bil zgodba emocij,  glasbene izvrstnosti in aranžerske hrabrosti, kar je s svojim navdušenim aplavzom ob zaključku pokazalo tudi zbrano občinstvo.

Končno smo slišali tudi stare dobre slovenske popevke v orkestralni obliki. Zasedbi želimo vse najboljše ob obletnici in upamo, da bodo ohranili pogum za še kakšen dogodek te vrste."

Povzeto po:"http://veseljak.si/novice/5b29610653c07/celjski-grad-se-je-zlil-z-glasbo-vecih-desetletij"

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja